Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2017 00:51 - Българския ген ...
Автор: kzone Категория: Новини   
Прочетен: 5738 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.05.2020 07:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
56 милиона души в момента по света се самоопределят като българи
.
Като тук не са включени хората от Вложка България, безарабските българи и другите..
След международно проучване на генетичен ДНК материал в което се включи и България и бе една от 3-те държави с най-много пратен материал се потвърдиха някой факти, спорни и неспорни.

ДНК анализите вече навлизат все повече в науката по различни поводи и чрез нея може да се установи почти всичко за даден индивид. ДНК не се променя особено и е уникална за всеки индивид като се запазва дълги години, като тази на неандерталци която е на 2 млн. г. и дори  в много по заден период като динозавърска..С ДНК може да проследиш предците, чертите, произход, заболявания, промени, мешателства и т.н. на даден индивид за стотици хиляди години назад и по-дълъг период.

1. Българите са преки наследници на древните и първи познати българи произлезли от най-древния и силен познат род в света, род Дуло. Не както някой говореха до сега, че сме всичко друго но не и българи а племе което е откраднало названието българи. С което се доказва и, че българи винаги е имало и никога не са изчезвали.

2. Българската ДНК съвпада на 80% с тази на древните Траки. Доказващо, че траките също са българи а не гърци и т.н. Както и, че траките в никакъв случай не са изчезнал народ.

3. Българите са с едни от най-чистити и здрави гени. Няма никакво мешателство сред наща ДНК... Дори след 5 вековното турско робство, тяхното мешателство в генома на някой хора е едва 0,01% като тук са включени и българи мохамедани.. Някой не знаят но днешните българи мюсюлмани всъщност не биха били такива, ако тяхните предци не са се били преклонили пред чуждата вяра със страх за живота си.

4. Българската ДНК е сред най-древните и не се е променила особено във времето.

5. Българския ген са най-устойчивия и трудно заличим. Това ще рече, че дори и поколения напред ваще наследници да правят сякакви мешателства то, той ще устои и ще е основен преобладаващ.

6. Да има Български Ген и точно и така е наречен. Наречен е така защото е характерен само за българите и не е открит в друга ДНК. Може би това е тази божествена частица която носят българите. Затова може би и българите винаги имат самосъзнанието и изпитват специално усещане виждайки древен български символ, артефакт и т.н.  

7. Има много българи и наследници на българи по света които не знаят или не са се поинтересували от родословното си дърво. Но ако носят в себе си българското както ние го казваме или иначе български ген то тогава е сигурно, че са поне от части българи.

8. Дали заради ДНКто си или заради друго, но българите са сред най-здравите, издържливи и с най-много дълголетници от нациите по света.

9. Българската ДНК е неразрушима според повечето учени, които споделиха, че България, българската ДНК ще оцелеят и няма да се загубят каквито и промени да настъпят по света в бъдеще. Благодарение на силно изявения си ГЕН които недопуска чуждо влиание и се налага като основен.

10. Всеки българин изпитва смесени чуства от неща запечатани в съзнанието му, и разпознава неща като свой. Тук не говора за българи изпитващи тъга за родината и плачещи докато слушат български народни песни, виждайки знамето и т.н. Говоря за неща, които повече българи несъзнателно ги правят или не се замислят просто.. Говоря за обредни хлябове, ритуали които много съвпадат с тези от древните времена, за българските древни богове, за българския символ |Y| както и други и други... 

11. Можеби не напразно само ние казваме „носи българското в себе си” , „господ е българин” и още много примери. Човек само да се поинтересува и да се разрови малко ще открие много информация, толкова много, че няма да му стигне времето само да прочете всичко.. Остава само да се замислите и помислите малко логично, правейки сравнение и тогава ще разберете и прогледнете..

Бъдете горди с произхода си и с това което сте.. Разберете и се гордейте, че носите в себеси кръвта на един велик, древен силен, горд и постигнал много във всяко отношение народ. БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ, СЕГА И ЗАВИНАГИ !!!

НА СКЕПТИЦИ, ХЕЙТЪРИ, АНТИ-БЪЛГАРИ И ЛИБЕРАЛИ СМЯТАЩИ ОБРАТНОТО САМО ЗАЩОТО СА ОГРАНИЧЕНИ, МРАЗЯТ ВСИЧКО РОДНО ИЛИ ИМ СЕ СТРУВА РАСИСТКО, ЩЕ КАЖА, ЧЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА МЕ УБЕДЯТ В ПРОТИВНОТО. АЗ СЪМ СИ ИЗКАРАЛ ИЗВОДИТЕ ЗА СЕБЕ СИ, А НА ВСЕКИ КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВА ПОЛОЖЕНИЕТО ПРОСТО ДА СЕ РАЗКАРА И ДА НЕ ЧЕТЕ ТОВА, А ДА СЕ ЗАРИНЕ С ПЛАТЕНАТА ПОРЪЧКОВА ПОМИЯ, ПЪЛНА С ЛЪЖИ НА АНТИ-БЪЛГАРИ И ЛИБЕРАЛИ НАЛАГАЩИ РАЗНИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЦЕЛЯЩИ ДА ЗАЛИЧЪТ ВСИЧКО В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ И ДА ГО ЗАМЕНЯТ С ИЗВРАТЕНИТЕ СИ ВИЖДАНИЯ ЗА ПО-ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ !!!




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 419723
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444